Tietosuoja- ja rekisteriseloste

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE (päivitetty 14.1.2021)

Rekisterinpitäjä: Eventsi tmi Petra Vairimaa

Postiosoite: Eteläinen Salmitie 1, 02430 Masala
Y-tunnus: 2775148–8

Rekisterin nimi: Eventsi tmi: n tietosuojaseloste

Yhteyshenkilöt

Rekisterin yhteyshenkilö ja tietosuojavastaava:
Petra Vairimaa

petra.vairimaa@eventsi.fi
+358 (0)505600333

Henkilötietojen käsittely

Rekisterissä ylläpidetään asiakkaiden yhteystietoja. Lisäksi tämän rekisterin mukaisten tietojen käsittelyn tarkoituksena on Eventsi tmi:n asiakassuhteiden hoitaminen, markkinointi sekä liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Rekisterissä olevia tietoja voidaan käsitellä ja käyttää Elämys Groupin sekä yhteistyökumppaneiden markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Eventsi tmi:n järjestämissä tapahtumissa

Rekisterissä ylläpidetään tapahtumaan osallistuvien yhteystietoja henkilötietolain mukaisesti, eikä tallennettuja tietoja käytetä suoramarkkinointiin ja markkinointitutkimuksiin.

Rekisterin tietosisältö

Rekisterissä käsitellään tietoja seuraavista asiakkaista (jäljempänä yhdessä ”Asiakkaat” ja yksittäin ”Asiakas”) Henkilöt, jotka ovat tilanneet Eventsi tmi:n palveluita.

Rekisterissä voidaan käsitellä Asiakkaasta seuraavia voimassaolevia ja/tai päättyneitä tietoja. Asiointiin liittyvät henkilötiedot: etu- ja sukunimet, asiakkuuden alkamis- ja voimassaoloaika, matkapuhelin, muu puhelinnumero, sähköpostiosoite, asiakkaan verkkopalveluun syöttämät tiedot, palvelun käytön tuottamat tiedot, tilaustiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja saadaan Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen aikana puhelimitse, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla sekä palvelujen käytön kautta. Nimi-, osoite-, matkapuhelin- ja kuolintietojen päivityksiä voidaan saada myös päivityspalveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä. Lisäksi tietoja voidaan saada yhteistyökumppaneilta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Sähköisesti tallennetut tiedot säilytetään järjestelmässä, joka on suojattu asianmukaisesti. Ainoastaan Eventsi tmi:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä, joiden toimenkuvaan se kuuluu, on oikeus käyttää asiakasrekisteriä ja ylläpitää sen tietoja. Kukin käyttäjä saa ylläpito- ja/tai selausoikeuden ainoastaan oman toimenkuvansa kannalta tarpeellisiin tietoihin. Tietojärjestelmä on suojattu ja sinne pääsevät vain nimetyt käyttäjät henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Tarkastus- ja kielto-oikeus

Asiakas voi tarkastaa hänestä rekisteriin tallennetut tiedot kirjallisella, Asiakkaan allekirjoittamalla pyynnöllä, joka Asiakkaan tulee toimittaa Eventsi tmi:n toimistoon.


Verkkosivusto http://www.eventsi.fi

Seuraamme verkkosivustomme käyttöä evästeillä. Alla on lisätietoa evästeistä, siitä, miten käytämme niitä; sekä miten voit hallita niiden käyttöä. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä sivujamme.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.

Evästeiden avulla pystymme mm. tunnistamaan laitteesi palatessasi sivulle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi, parantamaan käyttökokemustasi sekä mukauttamaan mainoksiamme sivuillamme sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

Sivustomme käyttämät evästeet

Käytämme sivustollamme erilaisia evästeitä. Evästeitä voidaan jaotella sekä niiden keston että käyttötarkoituksen mukaan.

Keston osalta käytämme sekä väliaikaisia että pysyviä evästeitä. Väliaikaiset evästeet säilyvät vain siihen saakka, kunnes suljet selaimesi. Käytämme myös pysyviä evästeitä, jotka säilyvät pidemmän, ennalta määrätyn ajan.

Käyttötarkoitussidonnaisista evästeistä löydät tietoa alempana.

Kolmannen osapuolen evästeet

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Nettisivumme käyttää Google Analytics ja evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä.

Evästeiden hallinta ja poistaminen

Suurin osa verkkoselaimista hyväksyy evästeet, mutta voit yleensä muuttaa selaimen asetuksia ja estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Jos haluat selaimesi estävän evästeiden käytön, määritä asetukset selaimesi valmistajan ohjeiden mukaisesti (yleensä joko Ohje-, Työkalut- tai Muokkaa-valikossa). Yksityiskohtaisempia ohjeita saat osoitteesta http://www.aboutcookies.org.

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi. Evästeen tai evästeluokan käytöstä poistaminen ei vielä poista evästettä selaimestasi, vaan sinun on tehtävä se itse selaimesi kautta.

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: