Opastukset paikallismuseoissa

Eventsi järjestää kesäkaudella 2022 tilausryhmille opastettuja näyttelykierroksia Ragvaldsin, Gesterbyn ja Alisgårdenin museoihin. Opastus voi kattaa yksittäisen kohteen tai voimme rakentaa kokonaisen kiertoajelun kuljetuksineen, ruokailuineen ja opastuksineen. Hieno sukellus paikalliseen kulttuurihistoriaan!

Ragvaldsin museoalueella pääsemme tutustumaan perinteisen maatilan pihapiiriin vanhan Kuninkaantien varrella. Pihapiirissä tutustumme navetan kurkistusnäyttelyyn, alueella sijaitseviin rakennuksiin ja perinnemaisemaan, ja lisäksi voimme kulkea luontopolulla ja tutustua hyötykasvipuutarhaan. Kirkkonummen kunnan ylläpitämissä museonäyttelyissä on mahdollista käydä museoiden aukioloaikojen puitteissa kesäkaudella. Tällöin kurkistamme Ragvaldsin päärakennukseen, jossa on esillä tilan aitoa vanhaa esineistöä ja Eliasvillaniin, jossa tutustumme Porkkalan vuokrakautta 1944–56 esittelevään näyttelyyn. Tutustu Ragvaldsiin täällä.”

Alisgårdenin museolla Kirkkonummen Lapinkylässä tutustumme sekä 1800-luvun tyypilliseen kotiin, että Tinan museotuvan näyttelyyn, jossa tuodaan 1920-luvun museovahtimestarin elämää ja Lapinkylän uniikkia puuseppähistoriaa esille. (Tinan tupa valmistuu kesällä 2022.) Tutustu Alisgårdeniin täällä.

Gesterbyn museoalueella tutustumme Gesterbyn tilan ja museoalueen historiaan sekä navetan ylisillä sijaitsevaan varastonäyttelyyn, jossa kerrotaan maaseutupitäjän arjesta ennen koneiden aikaa. Tutustu Gesterbyn museoalueeseen täällä.

Yhteydenotot ja tiedustelut: petra.vairimaa@eventsi.fi | Puhelin: 050-5600333

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑