Eventsin järjestämät opastetut kävelykierrokset ja ryhmätilaukset

Hinnoittelu

Eventsin järjestämän opastetun kävelykierroksen hinta on kaikilla kävelyillä sama 5€ (sis.alv) / osallistuja / 2 tuntia. Ryhmille tilattavien kävelyiden varausehdot löydät täältä. Ota näppärästi yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, lupaamme vastata sinulle 12 tunnin sisällä tai saat poissaoloilmoituksen.


Maksuvaihtoehdot

Kertakäyttöinen maksulinkki lähetetään tekstiviestitse, sähköpostiin tai sosiaalisen median palvelun kautta. Klikkaa linkkiä, lisää maksukortin tiedot puhelimella tai tietokoneella ja vastaanota kuitti.

Korttimaksu paikan päällä lähimaksuna

Käteismaksu

Sovellukset: Edenred ja e-Passi

Kulttuuriseteli: Edenred

Lahjakortti: Tarvitsetko lahjakortin? Sovitaan yhdessä lahjakortin sisällöstä. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ajan ja maksetaan luovutettaessa.


Hyvä tietää!

Eventsin järjestetyille kävelykierroksille ilmoittaudutaan Tapahtumat Kirkkonummi-sivuston tai sivustoilta löytyvän ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa millä tavoin haluat maksun kanssa toimia. Tämä sujuvoittaa paikanpäällä kierrokselle lähtöä.

Muuttuvista sääolosuhteista johtuen kävelyn toteutuminen vahvistetaan aina 3 tuntia ennen lähtöä ja toiveena on, että maksu suoritetaan vasta tämän jälkeen. Vahvistus tulee sähköpostiin ja jos ilmoittautumisen yhteydessä jätät puhelinnumerosi, niin saat tiedon myös tekstiviestin muodossa.

Huomaathan, että vakuutusvastuu on aina asiakkaalla.

Eventsi varaa oikeuden perua opastus sairastumisen tai muun ”Force Majeure” – syyn vuoksi