Eväät ja ruokailut

Ruoalla ja juomalla on sekä tarpeita tyydyttävä, että nautinnollinen puolensa. Me Eventsillä ymmärrämme tarpeen, ja tarjoamme ratkaisuja oli kyseessä sitten voimia antavien antimien nauttiminen ulkoilmassa, kahvilavisiitti tai pöytävarauksen tekeminen ja sopivan menuun valinta ravintolassa. Tarjoamme kävelykierroksille ja muihin tapahtumiin mahdollisuuden ruokailuun kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Paikalliset palveluntarjoajat Kirkkonummella mahdollistavat tämän ja luovat meille aivan upeita makueläyksiä. Suosittelemme lämpimästi!


Ravintolaelämys

Yksi herkullinen vaihtoehto sijaitsee Kirkkonummen keskustassa, Kirkkopuiston laaksossa. Bistro o mat on helposti lähestyttävä, tasokasta ruokaa ja ihmisläheistä palvelua tarjoava ravintola. Ruokatuotteet painottuvat sesonkeihin, kotimaisuuteen, pohjoismaalaisuuteen ja ranskalaisen keittiön perinteisiin. Kesäkaudella käytössä on terassi, jonka läheisyyteen voi myös näppärästi parkkeerata polkypyörän.

Lue täältä lisää ravintolasta.

Avotulen äärellä

Toinen hieno vaihtoehto on nauttia avotulen äärellä luonnossa valmistettavan menun antimista. Ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettu ruoka on lähellä tuotettua luomua. Yhteistyössä Eventsin kanssa toimii Peten erä- ja maastoruokapalvelut.

Lue täältä lisää maastoruokapalvelusta. (Kuva pexels)

Eväshetki

Eväiden nauttiminen ja levähdystauko retken varrella on se paras hetki! Kahvila Rostan eväspaketit räätälöidään osallistujille maukkaiksi kokonaisuuksiksi ja paketin tuotteet valmistetaan kotimaisista raaka-aineista. Vegaaninen vaihtoehto on aina myös tarjolla.

Lue täältä lisää eväshetken palveluntuottajasta.

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑